Osloprisen 2017: – Hitler var en fucktard

Tilbakestående internettkrigere har gjort et stort poeng ut av at Årets stemme Sumaya Jirde Ali sa «fuck Listhaug» på Osloprisen 2017, som gikk av stabelen på Sentrum Scene 3. februar 2018. Her er en video fra festen, hvor hun også kaller Adolf Hitler en fucktard! Det er vel et budskap vi alle kan være enige i? Faktisk ikke, viser det seg. Menmen! Verden tuter og går hehehe. Festen var i hvert fall trivelig uansett! Beglomeg, Sandra Kolstad, WHALESHARKATTACKS, 612, Spilt Melk, Great News, Madi Banja og Rytmeklubben spilte, og mange andre vant og tapte priser og diskusjoner. Takk til alle […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X