De verste markeringene og gratulasjonene på kvinnedagen 2018

På kvinnedagen hadde motemagasinet Elle følgende statusoppdatering «Slik blir kvinnedagen for deg», med lenke til dagens horoskop. Det fantes to opplagte grunner til å la være å trykke på lenken: 1) jeg tror ikke på horoskop, og 2) en naturlig konsekvens av at vi kvinner er pinlig forutsigbare, er at vår egen dag, kvinnedagen, er det også.

Les også: «Kjenner du 5 kule damer som trenger litt sol?» – de verste markeringene på kvinnedagen (2017)

Men, ja, jeg trykket allikevel:

Væren 21/3-19/4

I dag har du mye å tenke på.

Betongsikkert. For dette er faktisk dagen hvor menneskene i kapitalismens høyborg skor seg på vår obskøne kjøpelyst, single hanner tyr til poetiske krumspring på Facebook og Espen Teigen går på trynet! Igjen!

Det blir aldri bra nok! 

Espen Teigen prøver seg på en rolig gratulasjon av verdens kvinner, men ikke engang dét går som planlagt for mannen bak Sylvi Listhaugs facebookprofil.

Les også: Espen Teigen: – Jeg har pult mange ganger 

I frykt for å være for politisk korrekt er det jo nesten fristende å spørre: hvordan får han pult?

DnBs snapchat-filter

Hver eneste gang noe skjer – det kan være seg hva som faen helst – så dukker det opp et nytt situasjonsbetinget filter på Snapchat. Marcus og Martinus-konsert, Thontester, Tran, Valentines. Det har gått helt fullstendig av hengslene her. Og nå kommer DnB og slenger en kanne bensin på bålet, ved å servere oss nok en øse av samme tullegrøt:

Gulp.

Ekte mannfolks markering av kvinnedagen 

Ja ja, Stein Erik. Vi ønsker deg lykke til i skumringen!

WcD

I fjor markerte burgergiganten kvinnedagen ved å legge produktene sine (burger og fries) i en formasjon som kunne minne om symbolet for hunnkjønn. I år har de valgt å flippe den karakteristiske M’en, slik at det blir en W (for Women), noe som på mange måter også kan minne om et symbol for hunnkjønn (pupper). Gøy å tenke på at M altså vanligvis står for MAN også!

Les også: «Kvinner er også dyr» – de dårligste gratulasjonene på kvinnedagen

ACTIS

God natt.

Hologram-Lene

Tiden da informasjonsteknologi var en mannsbastion er forbi. Ja, sånn har det søren snurre meg blitt, og i forbindelse med kvinnedagen har konsulentfirmaet Sopra Steria valgt å løfte fram seks av deres kvinnelige ansatte. Blant dem Lene Nævdal a.k.a Hologram-Lene. 

Dette fremgår i en pressemelding adressert redaksjonen. Gratulerer, Lene!

Sopra Steria: Verdens sykeste video om verdens sykeste arbeidsplass

 

Hvorfor ikke be dine venninner på en kake? 

Ja, hvorfor ikke? Du er jo tross alt kvinne/elsker å bake. Du og venninnene dine kommer til å elske denne oppskriften, for dere, som kvinner flest, elsker kake (og spesielt å bake kaken).

Fettsuging, kropps-wrap og ketocoffee? 

Salong Myrvang Cavi Lipo og frisør har også en stortromme de velger å slå på akkurat i dag, og feirer med en konkurranse. Kanskje du og «nabokjerringa» hygget dere litt for mye med terte, noe som i sin tur har medført at begges kropper har lidd en form for uopprettelig skade? Så bra at bra at dere begge har mulighet til å vinne gratis Cavi-Lipo fettfjerning, da.

Gode tilbud og bra tiltak!

Seriegründer Idar Vollvik har gått fra å være rik, til å bli gjeldsslave og til å bli rik igjen! Nå gir han tilbake til resten av populasjonen (eller i alle fall halvparten av den) ved å feire kvinnedagen med nye tilbud (70%). Et godt tiltak!

Feminist? Nei takk :)

I anledning Kvinnedagen 8. mars har ABC Nyheter bedt alle 20 medlemmer av Solbergs FrP-Høyre-Venstre-regjering avklare om de «definerer seg som feminist». Uproblematisk for de fleste, ifølge ABC Nyheter, men det tar en interessant vending når de kommer til barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland.

Selv når hun velger å ikke bruke stemmen lever hun opp til tittelen «Årets verste stemme». Prisverdig.

En takk til mannen!

Om menn skal føle seg forbigått på kvinnenes dag? IKKE på Karine Haalands vakt. Derfor har hun publisert et blogginnlegg til ære for mannen, der hun blant skriver at det norske likestillingsprosjektet neppe ville vært der det er i dag hadde det ikke vært for mannen. På tide! 

X