YLTV fyller 2,5 år: – Fokuserer på kvinnelige artister

YLTV, eller Young Leaders TV som det heter på vanskelig, har fra begynnelsen satset på å bli Nordens fremste Youtube-kanal, med fokus på nordiske nykommere innen urban musikk. I helgen feirer YLTV 2,5-årsjubileum! Med youtube-nettverket United Screens på laget, blir kanalen ukentlig oppdatert med intervjuer, musikkvideoer, nettserier og freestyles. Men hva skiller de fra andre musikkanaler på YouTube? – Vi fokuserer på nye artister, men også den eldre garde. I andre medier må artister lande den bylarm-spillingen for å være av interesse. Det finnes ikke noe under der, på en måte. Vi mangler et spekter med artister som unge talenter kan se opp til. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.