Videopremiere: Bli med til Japan med Mato Polo og Store P

Se for deg et sted der det bugner av rosa blomster, vannliljer og ekstremt forseggjorte hekker. Det er i et slikt landskap vi finner Mato Polo og Store P, i musikkvideoen til låta «Nærmare». De to følsomme rapperne har for anledningen tatt rollen som samuraier, med kimonoer, sverd og slippers (bergenske samurai-sko). «Min usikkerhet gjør meg redd» sier Mato Polo mens han svinger sverdet. Krigere kan også ha følelser (se videoen nederst i saken)! Se også: Hvilket instrument hater Sandra Kolstad mest? For noen nyydelige omgivelser, Polo! Hvor er det filmet? – Filmet i Bergen, i et utvalg av byens […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X