TREND: Niåringer dabber på Snapchat mot kreft

Kreft er sykdommen som bare tar og tar, men den nymediale tidsalder er tidsalderen som bare gir og gir. Sånn sett burde vi ikke bli sjokkerte over noe som helst lenger, og det blir vi da strengt tatt heller ikke. Frem til nå. I det siste har Snapchat fått mye kritikk for å ha endret brukergrensesnittet, uten at det ser ut til å bry amerikanske niåringer. De er nemlig mer opptatt av noe mye viktigere: å ta avstand fra kreft, det skriver Mashable.com. LES OGSÅ: Norske skoleelever oppsumerer 1900-tallet   the nine year old i babysit just sent me this over snapchat, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X