linda hofstad helleland

Vær stolt av å være Årets verste stemme, Linda Hofstad Helleland!

Lørdag 3. februar arrangerte NATT&DAG nok en gang Osloprisen, med artister og band som Beglomeg, 612, Sandra Kolstad, WHALESHARKATTACKS, Madi Banja, Rytmeklubben, Great News og Spilt Melk, og ikke minst fornøyde prisvinnere. Vi delte ikke ut pris til vinneren av Årets verste stemme fordi vi heller vil hedre de som har gjort noe bra i 2017, men det ble jo en vinner like vel, og den vinneren var Linda Hofstad Helland! Resetts lesere hadde lovet å mobilisere både med stemmer og folk på Osloprisen, men da konferansier Lars Berrum spurte om det var noen fra Resett i salen var det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X