«Norske Byggeklosser» hører hjemme på 70-tallet

Etter en filletantes død arver et ungt par (Ine Jansen og Anders Baasmo Christiansen) ei gammal rønne som trenger oppussing. Før de vet ordet av det har de rotet seg inn i noen skikkelige forviklinger i det som skal bli sitt livs oppussingsmareritt... Om det blir humor av det, spør du? Nei. Les også: Her er 5 ting du ikke visste om «Norske byggeklosser» Idéen «være ekstremt folkelig og jovvial på en ukomfortabelt insisterende måte» er en sentral ingrediens i samtlige av filmens situasjoner, noe som plasserer Norske Byggeklosser trygt i fotsporene til den beslektede Oslolosen og Klypa fra vest. Dette […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X