Foto: Jan Khür

KOSO CLUB kan kose seg med prisen «Årets klubb 2017»

Lørdag 3. februar arrangerte NATT&DAG nok en gang Osloprisen, med artister og band som Beglomeg, 612, Sandra Kolstad, WHALESHARKATTACKS, Madi Banja, Rytmeklubben, Great News og Spilt Melk, og ikke minst fornøyde prisvinnere. En av de prisvinnerne var vinneren av Osloprisen for Årets klubb: KOSO Club *Bank, bank* Hvem er det? Impulser fra det store utland som vil slippe inn og ned i mørket på Revolver-kjelleren med bra klubb! Siden høsten 2015 har DJ Svani (Svanhild Pettersen Landvik) og DJ Soldal (Marit Soldal) gjort seg bemerket med jevnlige klubbkvelder i Revolverkjelleren. KOSO CLUB er et beinhardt klubbkonsept hvor du kan danse […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.