Kebabsjapper kan få lov til å holde døgnåpent: – Wow, gratulerer til oss!

– Hæ, er det sant? Wow, gratulerer til oss! Det sier Baban Daniel, kokk på kebabsjappa Parthenon i Torggata, når NATT&DAG forteller at de kanskje får holde åpent så lenge de vil. På torsdag skal byrådet nemlig samles for å diskutere åpningstidsforskriften, en forskrift som siden 2007 har pålagt flere serveringssteder å stenge dørene 03:30. Byrådet mener ordningen er urettferdig, og foreslår at serveringsstedene selv skal  bestemme når de stenger for natta. – Hvis vi får holde åpent så lenge vi vil så kommer det til å endre alt, vi kommer til å servere mat fram til solen står opp, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.