Dokuserien «First Team: Juventus» er bra (hvis du liker å ikke føle noen ting)

I den nye Netflix-dokumentarserien «First Team: Juventus» får vi være flue på veggen i Italias største fotballklubb. Det eneste vi lærer av det er noe de fleste av oss har mistenkt lenge: at det er uutholdelig kjedelig og ikke minst nokså intetsigende å være en flue. LES OGSÅ: «Hvite gutter» balanserer på en hårfin grense mellom å være rart og direkte uforståelig De siste årene har «Bli med på innsiden av (idrettsklubb)» blitt et kjent konsept for dokumentarer for folk som liker idrett, men hater dokumentarer som vil noe mer enn å være underholdning. Den som har orket har kunnet «bli […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X