Norsk byggeklosser

Her er 5 ting du ikke visste om «Norske byggeklosser»

Idag er det premiere på «Norske byggeklosser», en komedie inspirert av klassikeren med samme navn fra 1972 med Rolv Wesenlund. I filmen arver et par spilt av Ine Jansen og Anders Baasmo Christiansen et hus fra en fjern tante og må pusse den opp. Det går ikke akkurat helt etter planen, for å si det sånn! :P I filmen spiller Atle Antonsen hele 11 karakterer, blant annet en polsk snekker og en byråkrat fra Plan- og bygningsetaten. Her er fem fun facts om filmen du kanskje ikke visste!  1– Filmen skulle egentlig handle om deportasjonen av jødene under andre verdenskrig, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X