Bylarm-artister forteller deg hvorfor du skal se akkurat dem

Det er rart med det, men noen ganger kan en bra ting også være litt dårlig. F.eks. en burger med sylteagurk, eller en musikkfestival der det rett og slett er FOR mange artister som spiller. Og som om ikke det er nok må du på Offlarm også, samlebegrepet for de andre kule konsertene som foregår samme helg som ikke er i regi av Bylarm! Du må velge dine forhåndsfavoritter, men festivalens egne artistbeskrivelser er vanskelige å forstå, med freidige begreper som «ørkenrock» og «dypvannspop». Hør isteden på hva artistene har å si selv. Du er tross alt, som alle andre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X