Bylarm-artister forteller deg hvorfor du skal se akkurat dem

Vi sendte artistene en god gammeldags tekstmelding og ba dem selv fortelle hvorfor de er verdt å se live.

b
a

Det er rart med det, men noen ganger kan en bra ting også være litt dårlig. F.eks. en burger med sylteagurk, eller en musikkfestival der det rett og slett er FOR mange artister som spiller. Og som om ikke det er nok må du på Offlarm også, samlebegrepet for de andre kule konsertene som foregår samme helg som ikke er i regi av Bylarm!

Du må velge dine forhåndsfavoritter, men festivalens egne artistbeskrivelser er vanskelige å forstå, med freidige begreper som «ørkenrock» og «dypvannspop». Hør isteden på hva artistene har å si selv. Du er tross alt, som alle andre i denna byen, en slave av retorikken.

Les også: Ingen skjønner kriteriene – her er Spellemannprisene vi savner

Les også: Se Great News spise cheeseburger mens de blir plaget av spanske turister på toppen av Holmenkollen!