kvinneguiden

Vi besvarer ubesvarte tråder på Kvinneguiden

Vi har tidligere skrevet om Kvinneguiden, denne tilsynelatende uuttømmelige kilden til både spørsmål og svar. Er det greit å betale barn for å være snille?  Ikke ifølge trådens deltakere. Men hva med dette: Kjæresten min kaster ut hunden!? Folket er splittet. Enkelte mener at TS (trådstarter) bør demonstrere ved å være mindre hjelpsom mot hans barn, noe TS kan informere om at ble den endelige løsningen også. Bra at det ordnet seg! Les også: Kvinneguidenguiden: «Han tisser i rumpa mi. Er det farlig?» Les også: Kvinneguiden: De aller beste diskusjonene fra hele Norges favorittforum (vol. 2.) Men, i dette universet, hvor det tilsynelatende […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X