kvinneguiden

Vi besvarer ubesvarte tråder på Kvinneguiden

Vi har tidligere skrevet om Kvinneguiden, denne tilsynelatende uuttømmelige kilden til både spørsmål og svar. Er det greit å betale barn for å være snille?  Ikke ifølge trådens deltakere. Men hva med dette: Kjæresten min kaster ut hunden!? Folket er splittet. Enkelte mener at TS (trådstarter) bør demonstrere ved å være mindre hjelpsom mot hans barn, noe TS kan informere om at ble den endelige løsningen også. Bra at det ordnet seg! Les også: Kvinneguidenguiden: «Han tisser i rumpa mi. Er det farlig?» Les også: Kvinneguiden: De aller beste diskusjonene fra hele Norges favorittforum (vol. 2.) Men, i dette universet, hvor det tilsynelatende […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.