Vi besvarer ubesvarte tråder på Kvinneguiden

De finnes faktisk.

b
a

Vi har tidligere skrevet om Kvinneguiden, denne tilsynelatende uuttømmelige kilden til både spørsmål og svar. Er det greit å betale barn for å være snille?  Ikke ifølge trådens deltakere. Men hva med dette: Kjæresten min kaster ut hunden!? Folket er splittet. Enkelte mener at TS (trådstarter) bør demonstrere ved å være mindre hjelpsom mot hans barn, noe TS kan informere om at ble den endelige løsningen også. Bra at det ordnet seg!

Les også: Kvinneguidenguiden: «Han tisser i rumpa mi. Er det farlig?»

Les også: Kvinneguiden: De aller beste diskusjonene fra hele Norges favorittforum (vol. 2.)

Men, i dette universet, hvor det tilsynelatende finnes svar på absolutt alt, så ligger det en liten forpint oase kalt  «ubesvarte tråder» – et sted som formelig stinker av fortvilelse, en ekte orgie av mennesker i oppløsning. Og vi har gjort så godt vi kan for å bedre situasjonen deres; vi gir dem svar.

Hei, du. Vi antar at du mener kjærlighet på pinne? Det fås kjøpt på de aller fleste dagligvarebutikker.

Hei, Snekker Andersen! Hvis vi forstår problemstillingen riktig så er det altså slik at du har et par høye stoler som du tenker å skjære ned beina på, slik at de blir til lave, vanlige stoler? Her vil vi anbefale deg å bruke et verktøy som heter: hjernen :-) gratis :-)

 Hei AnonymBruker. Dette høres ut som et giftig forhold. :-)

Hei! Bare hyggelig. Vi kjenner ikke til prisene på brudekjoler i Krakow, men det ligger 458 ubrukte brudekjoler til salgs på Finn.no…

(????)

Hei! Vi kjenner ikke til dette verket, men HER kan du lese en spennende artikkel om «falske minner». 

Thelma? Er det deg?

Nei.

Her har vi ikke så mye å bidra med, men vi kan selvsagt benytte oss av delemekanismens potente kraft. Er du blond og bor kanskje i Sørum eller distriktene rundt? Redaksjonen sender varme tanker.

Det var da så lite! 

kvinneguiden