Ny låt og video fra The Switch: 20 fremmedord vi gjerne skulle hatt på norsk

Popgruppa The Switch er ute med ny låt, den første siden det NATT&DAG-prisvinnende albumet The Switch Album fra 2016. «Am I Single?» handler om frykten som oppstår når du føler at alle vet noe som du ikke vet, eller «Laservisierangst» som det heter på tysk. Videoen består av 19 andre eksempler på utenlandske fremmedord vi gjerne skulle hatt på norsk (se den nederst i saken!) Her er de nominerte til årets album 2017! Hei Filip Roshauw (gitar), Peter Vollset (tekstforfatter) og Frank Michaelsen (gitar)! Hvordan er singel/i et forhold-ratioen i bandet om dagen? Filip: – Vi er så heldige for øyeblikket at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X