Spillelista: Nye låter fra The Switch, Lilyer, Migos, Car Seat Headrest +++

Det er fredag, og dette er den beste, nye musikken. God helg!

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til nye låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

Her er de nominerte til årets album 2017!

The Switch – Am I Single?

Det er et helt essensielt spørsmål The Switch stiller seg på denne solstrålen av en låt. Er jeg singel? Du som er i begynnelsen (eller kanskje slutten :() av et forhold stiller deg kanskje dette spørsmålet daglig – men er vi ikke alle til syvende og sist alene, eller «single», her på jorden? Man skulle ikke tro at så behagelige og lettbeinte låter som dette stilte så konfronterende spørsmål, men det er jaggu der vi er gitt.

Lilyer – Never Getting Closer

Nok en solstråle av en låt! Med «Never Getting Closer» tar Lilyer oss vekk fra Norge, 31-bussen og slafseføre og lar oss oppleve et glimt av solfylte Los Angeles, der bilene er lave og biffene høye.

Les også: The Switch presenterer 20 fremmedord vi gjerne skulle hatt på norsk

Migos – Gang Gang

Det er ALT for mange låter på det nye Migos-albumet (vi har knapt rukket å høre gjennom hele greia jo), og veldig mange av dem er litt for like. Men noen høydepunkter er det, blant andre den veldig lite trapete, og desto mer popete hyllesten til gjengen, «Gang gang».

Car Seat Headrest – Cute Thing

Dette er strengt tatt ikke en ny sang, men en ny versjon av «Cute Thing» fra Car Seat Headrests første album Twin Fantasy, som kun ble sluppet på Bandcamp i 2011. Car Seat Headrest slipper hele det nye, gamle albumet 16. februar! Før det kan du kose deg med denne perlen om Frank Ocean og James Brown.

Les også: Ivar Nikolaisen fra The Good the Bad and The Zugly sutrer fra seg om misantropisk house, hemoroider og hovedstaden