Spillelista: Her er ukas FAKTISK beste låter

Ny musikk fra EMIR, Okay Kaya, Barren Womb, Jireel og mange flere!

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til nye låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

Under er litt om noen utvalgte utvalgte – flere i lista! Hør og følg!

Her er de nominerte til årets album 2017!

EMIR – Alltid

Sushis (hva skal vi egentlig kalle ham nå?? Har han bare splittet personligheten sin?? Tror vi må ta et intervju hvor vi snakker ut om dette) andre solosingel  er ikke like mye for klubben som «Faller» var, men det er ikke alltid det man trenger heller?

Okay Kaya – IUD

Okay Kaya er tilbake etter et avbrekk som Thelma-skuespiller med en fin, nedstrippet låt som starter med linja «Would you come with me, to get an IUD? Baby if you come with me, I will let you come in me». God helg!

Barren Womb – Drive-Thru Liquor Store

Drive-Thru Liquor Store, ja, det er lov å drømme! Enn så lenge får vi være fornøyde med mulig utvidet ølsalg. Nye riff fra Trondheimsduoen Barren Womb er uansett verdt å ta med seg inn i helgen.

Jireel – Força

«Força» synger svenske Jireel, og det er sikkert portugisisk elller noe sånt, men det er gøyere å tenke at han synger om å vorse, at han er klar for helg, og at han snart skal på forçpiel. Sangen kunne egentlig like gjerne hett «God helg!»

Les også: Nova Amor plukker rap- og r&b-favoritter til DEG