Anbefaling: «Search Party» er en veldig morsom serie, og du bør se den

Dory (Alia Shawkat, kjent som Maybe fra Arrested Devlopment) og Drew er to amerikanere i 20-årene som er fanget i et kjedelig og stagnert forhold, og ingen av dem er der de ønsker å være i livet. Drew har resignert seg til et økonomisk trygt, men lite spennende liv i et advokatfirma, mens Dory jobber som en slags hushjelp hos en av Search Partys mange fantastiske bi-karakterer. Deres beste venner, skuespilleren Portia og den psykopatiske lystløgneren Elliot, vil begge gjøre det meste for å bli kjente. Les også: Hanekes «Happy End» er borgerskapssatire sett gjennom Snapchats distanserte øye Heldigvis snubler […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.