Samfundet kritiseres for å invitere «rasistklovn» til å tale

Om en drøy uke er det ett år siden Donald Trump ble innsatt som president i USA. I den forbindelse arrangerer Studentersamfundet i Trondheim «Samfundsmøtet: Ett år med Trump». Det som ikke kunne eller skulle skje, skjedde, skriver Studentersamfundet om innsettelsen av presidenten. Flere mener det samme om Samfundets valg av talere. Det er nemlig Hans Lysglimt Johansen, leder i partiet Alliansen (0,1 prosent oppslutning, 2017), som skal «lose oss gjennom årskavalkaden» i Storsalen den 20. januar. Nå kritiseres Samfundet fra flere hold for at de gir taletid til en «fascist» og en «rasistklovn». Blant dem som har uttalt seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X