Var onsdag 10. januar 2018 den villeste dagen i norsk offentlighet noensinne?

Det sies, skrives og gjøres sprø ting i norsk offentlighet hver eneste dag, men noen dager er selvfølgelig bedre enn andre. Som i går, onsdag 10. januar 2018, da dette skjedde: 1) Erna møtte Trump Erna var på besøk hos Trump, som hun synes var normal, morsom og hyggelig! :D Riktignok hadde amerikanerne i forkant kalt henne Prime minister of NORMAY, men det er jo ærlig talt sannere enn sannheten. Alt i alt gikk møtet så bra det kunne gått. Det tok imidlertid ikke lang tid uten Erna før ting begynte å rakne her hjemme. Det begynte relativt rolig med at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X