«Nesten Voksen» minner mest om et krampaktig skoleprosjekt

I NRKs nye situasjonskomedie sitter et helt rollegalleri i sine lyse leiligheter, med barn, bonusbarn og jobb (og høster det moderniteten så fælt kaller voksenpoeng). Utvalget ser mistenkelig voksne ut, men de er visst bare nesten voksne. Man kan spekulere i om karakterene rett og slett er for banale til å kunne karakteriseres som voksne, ja, at det er maktpåliggende å frata dem hederstittelen. Limbotilstanden utgjør i alle fall et statssubsidiert rom til å lage TV om norsk moderne virkelighet. Det er rimelig å anta at nysatsningen ønsker å føye seg inn i rekken av NRKs vellykkede Oslo-serier. Motivert av nordmenns […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X