«Nesten Voksen» minner mest om et krampaktig skoleprosjekt

I NRKs nye situasjonskomedie sitter et helt rollegalleri i sine lyse leiligheter, med barn, bonusbarn og jobb (og høster det moderniteten så fælt kaller voksenpoeng). Utvalget ser mistenkelig voksne ut, men de er visst bare nesten voksne. Man kan spekulere i om karakterene rett og slett er for banale til å kunne karakteriseres som voksne, ja, at det er maktpåliggende å frata dem hederstittelen. Limbotilstanden utgjør i alle fall et statssubsidiert rom til å lage TV om norsk moderne virkelighet. Det er rimelig å anta at nysatsningen ønsker å føye seg inn i rekken av NRKs vellykkede Oslo-serier. Motivert av nordmenns […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.