KOSO er med på å skape kjønnsbalanse i musikkbransjen og på klubben

Prisen for årets klubbkonsept går til en klubb som med engasjement og innsats utover det vanlige, gjør byen og utelivet bedre. Den andre nominerte er: Den Gyldne Sprekk. Galleri Lyssky har valgt å trekke seg fra sin nominasjon fordi de ble fornærmet av nominasjonsteksten publisert i N&Ds papirutgave. Du kan lese mer om de nominerte i alle kategorier i desemberutgaven av NATT&DAG, som kom ut 8. desember. KOSO Marit Soldal og Svanhild Pettersen Landvik *Bank, bank* Hvem er det? Impulser fra det store utland som vil slippe inn og ned i mørket på Revolver-kjelleren med bra klubb! Siden høsten 2015 har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X