«Innafor» knakk koden for det personlige og granskende dokumentarformatet

De andre nominerte til Årets beste TV er: Ekte mann Den Norske Islamisten Innafor NRK Stem på Årets TV her! Innafor har vært et av årets mest omdiskuterte TV-programmer. Dokumentarserien har satt aktuelle saker som intim-kirurgi, sugarbabies, studiedop og pedofili på dagsorden, og har dermed sørget for god kok i landets kronikk-gryter. God research, kreativ presentasjon og en liten dæsj kontrovers har skapt et bredt engasjement rundt hver episode. ​Med Innafor knakk NRK endelig koden for det moderne, granskende dokumentarformatet med personlig utforskning av programleder selv, med virkemidler som «selfies», improviserte refleksjoner og følelsesladde tilståelser. Her representert ved Emma Clare Gabrielsen, som i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X