Slik blir den blåblå regjeringen med Venstre (kanskje)

Venstre bare kødda da de sa at de ikke skulle bli med FRP i regjering, nå blir de med likevel!

Venstre har med andre ord godtatt FRP-politikk så lenge den blir litt grønnere. Om samarbeidet blir en suksess kan vi forvente en ny måte å styre landet på. Jeløya-plattformen har allerede gitt oss en liten forsmak på hvordan Venstre-Høyre-FRP-regjeringen vil styre,men om samarbeidet lykkes, hva kan vi forvente av en miljø- og innovasjonsvennlig regjering fra høyresiden?

Vi tok en titt i spåkula.

– Miljøvennlig deportering

Sylvi Listhaug er veldig populær blant FRP-velgere, og er den naturlige arvtakeren til Siv Jensen. Derfor er det helt utenkelig at FRP kommer til å gi seg på det som, tross alt, er en populær anti-asyl-linje.

MEN, nå er jo Venstre i regjering! Deporteringen av asylbarn, syrere og afghanere og det som verre er kan derfor fortsette, men flyktningene sendes ikke hjem på forurensende fly, men på klimanøytrale høyhastighetstog hvor de deporterte hindres i å flykte av MILJØVENNLIG forsegling!

Les også: Vi besvarer ubesvarte tråder på Kvinneguiden

– Stimulere norsk økonomi ved å deportere alle muslimer i taxinæringen og dermed åpne døra for delingsøkonomiapper som Uber

– Omgjør moskeer med hat-imamer til gründer-hubs

Det er ikke bra med imamer som oppfordrer til terror. I Danmark, England og Frankrike har det etterhvert blitt vanlig å deportere disse imamene, og danskene har også laget en svarteliste over såkalte hatpredikanter, noe FRP også ønsker å innføre. Men hva skal vi gjøre med moskeene når de troende mister sin åndelige leder?

Starte gründer-hubs i moskeene isteden! En av Venstres kampsaker under valget var tross alt at det var viktig å legge til rette for gründere. Imamene erstattes av såkalte influencers og vellykkede gründere som kan veilede muslimene fra drømmen om et kalifat til drømmen om et høyteknologisk Norge hvor det er lett å starte en liten bedrift.

Les også: Samfundet kritiseres for å invitere «rasistklovn» til å tale

– Gratis kollektivtransport i alle storbyer, men det blir lov å si neger og snakke høyt om innvandringens kostnader når man kjører kollektivt.

Ingenting er bedre enn å suse gjennom byen i en hybridbuss mens man kaller en spade for en spade!

– Forby produksjon og import av ALL type kjøtt, og dermed forhindre både snikislamisering via halal-kjøtt OG mitljøfiendtlig produksjon av kjøtt generelt

– Resirkulere burkaer og nikaber

I Jeløya-plattformen går regjeringen inn for et generelt forbud mot muslimske plagg som nikab og burka. Når politiet kommer for å rive av deg nikaben kan vi i det minste bruke dem til noe godt. Med en miljøvennlig høyreekstrem regjering vil de muslimske hodeplaggene derfor sendes til en gjenburksstasjon og brukes til å lage handlenett så vi kan fase ut plastposer.

– Stimulere til økt innovasjon ved å kutte ned velferdsgodene og dermed gjøre folk fullstendig avhengige av å klare seg selv.

Nød lærer naken innovatør å lage app.

Les også: Quiz: Du sitter på Stortinget, kan du komme deg gjennom dagen uten å sende porno til et barn?

– Erstatte 40% av Norges c02-utslipp med undervisning i kristendom

– Styrke realfagkompetanse ved å lære elever riktig bruk av statistikk

Norges realfagkompetanse ligger dårlig ann i forhold til andre land, men om vi kombinerer Venstres ønske om å styrke utdanningen med FRPs ønske om å bli flinkere til å lese statistikk over innvandrere på RIKTIG måte, vil vi nå langt.

 

X