Slik blir den blåblå regjeringen med Venstre (kanskje)

Venstre bare kødda da de sa at de ikke skulle bli med FRP i regjering, nå blir de med likevel! Venstre har med andre ord godtatt FRP-politikk så lenge den blir litt grønnere. Om samarbeidet blir en suksess kan vi forvente en ny måte å styre landet på. Jeløya-plattformen har allerede gitt oss en liten forsmak på hvordan Venstre-Høyre-FRP-regjeringen vil styre,men om samarbeidet lykkes, hva kan vi forvente av en miljø- og innovasjonsvennlig regjering fra høyresiden? Vi tok en titt i spåkula. – Miljøvennlig deportering Sylvi Listhaug er veldig populær blant FRP-velgere, og er den naturlige arvtakeren til Siv Jensen. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.