Vi gir bort billetter til Humornieu (Talkshow edition) på Parkteatret!

Humorkollektivet «Humornieu» er køddete greier. Tilfeldighetene skal også ha det til at de var nominert til Årets TV 2016 i den gratisavisen du sitter og leser AKKURAT nå. Men vet du hva som ikke var tilfeldig? At de ble nominert! Torsdag 25. januar inntar de Parkteatret i et slags talkshow-oppsett, der Morten Ramm er «Fredrik Skavlan» og de andre komikerne er gjester. Helt i tråd med konseptet «talkshow» skal gjestene vise publikum hva de kan, og det blir jo fort stand up dét! Du kan se folk som: Mette Alstad, Erlend Mørch, Vegard Tryggeseid, Peder Birkelund, Tore Sagen OSV. Denne dagen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X