Vi gir bort billetter til Humornieu (Talkshow edition) på Parkteatret!

b
a

Humorkollektivet «Humornieu» er køddete greier. Tilfeldighetene skal også ha det til at de var nominert til Årets TV 2016 i den gratisavisen du sitter og leser AKKURAT nå. Men vet du hva som ikke var tilfeldig? At de ble nominert!

Torsdag 25. januar inntar de Parkteatret i et slags talkshow-oppsett, der Morten Ramm er «Fredrik Skavlan» og de andre komikerne er gjester. Helt i tråd med konseptet «talkshow» skal gjestene vise publikum hva de kan, og det blir jo fort stand up dét! Du kan se folk som: Mette Alstad, Erlend Mørch, Vegard Tryggeseid, Peder Birkelund, Tore Sagen OSV.

Denne dagen vil Parkteatret i sannhet være et fremragende oppholdssted for deg og noen du er glad i, og siden vi er glad i deg gir vi deg muligheten til å VINNE billetter. Du hater konkurranser, sier du? Ja, så drit i å delta, da. Men til dere andre: skriv navnet til en du liker å være sammen med i kommentarfeltet på Facebook ELLER send mail med emnefeltet «HHAHAH» til [email protected]

(18 års aldersgrense)

Les også: Norsk lineær-TV er i krise: Hjelp, vi vil drive med humor!