Vi gir bort billetter til Humornieu (Talkshow edition) på Parkteatret!

Humorkollektivet «Humornieu» er køddete greier. Tilfeldighetene skal også ha det til at de var nominert til Årets TV 2016 i den gratisavisen du sitter og leser AKKURAT nå. Men vet du hva som ikke var tilfeldig? At de ble nominert! Torsdag 25. januar inntar de Parkteatret i et slags talkshow-oppsett, der Morten Ramm er «Fredrik Skavlan» og de andre komikerne er gjester. Helt i tråd med konseptet «talkshow» skal gjestene vise publikum hva de kan, og det blir jo fort stand up dét! Du kan se folk som: Mette Alstad, Erlend Mørch, Vegard Tryggeseid, Peder Birkelund, Tore Sagen OSV. Denne dagen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.