«Den Norske Islamisten» gir et unikt innblikk i rekrutteringen til ekstreme islamistiske miljøer

De andre nominerte til årets TV er: Innafor Ekte mann   Den Norske Islamisten NRK Ulrik Imtiaz Rolfsen har – sammen med Adel Khan Farooq – fulgt Norges mest kjente islamist (kanskje bortsett fra 
legenden Mullah Krekar) Ubaydullah Hussain gjennom tre år. Filmen gir et unikt innblikk i hvordan Hussain bruker sin posisjon som leder i Profetens Ummah til å rekruttere potensielle fremmedkrigere til Syria. Fremmedkrigerne  vi møter er ikke akkurat topptrente soldater, men unge frustrerte menn på jakt etter mening i livet. Spesielt ubehagelige er scenene med 24 år gamle 
Thom Alexander. Som skolegutt ble han diagnostisert med ADHD […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X