612, Madi Banja, Beglomeg og Sandra Kolstad til Osloprisen!

På lørdag er det Osloprisen, altså ÅRETS BESTE FEST på Sentrum Scene, og DU (om du er 20 år eller eldre) kan bli med! Prisutdeling + Etterfest koster 250, og bare etterfest koster 150. Kjøp her, det er bedre enn å kjøpe i døra! Meld deg på eventet HER. Her kan du stemme på alle de nominerte OG vinne billetter til både prisutdeling og fest! I tillegg til klassiske prisutdeling-aktiviteter som mingling, drikking, vill festing, spising, utdeling av priser, takketaler, klapping osv., blir det musikkinnslag! Vi har samlet sammen et knippe artister og DJs som skal spille i løpet av kvelden. Til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X