5 legender fra norsk media som fortjener å klones

Når vi først er i gang med å klone apekatter kan vi vel klone disse og.

b
a

Kinesiske forskere har ENDELIG klart å klone apekatterDet  betyr at vi visstnok «snart» kan klone mennesker. Men hvem skal eventuelt klones?

Her er våre forslag, hentet fra den ypperste samlingen av menneskelig genmateriale: Norske nettaviser.

LES OGSÅ: Anmeldelse: Kan Korankuben konvertere millennials til Islam?

1. Mann som tilbringer tid med kvinner

Denne legenden fra Dagbladets forside drikker alkohol og henger med kvinner til tross for at han er radikal islamist. Ikke heeelt ulikt noen andre vi kjenner — nemlig alle oss i NATT&DAG-redaksjonen! Kjære, helseminister Bent Høie: Klon denne krabaten.

(Skjermdump: Dagbladet.no)

2. Fyr som lokker folk med tilbud

Denne fyren synes vi er helt herlig. Såvidt vi skjønner ønsker han å tilby folk en god lunsj uten at det skal svi i lommeboka. Han ønsker også trolig å gjøre det i Hamar (ettersom saken er publisert på Hamar Arbeiderblad sine nettsider). Men hvorfor skal velsmakende og rimelig lunsj forbeholdes folk som bor på Hamar? Klon denne krabaten og plasser en i hver by, sier nå vi.

(Skjermdump: h-a.no)

LES OGSÅ: Hva sier de absurde Facebook-reklamene om deg?

3. Denne Bjørn Kjos-aktige gladlaksen

Verden er ikke bra nok, men denne duden fra Porsgrunns Dagblad er perfekt.

Hvis det fantes en legendebutikk på Storo Storsenter der man kunne kjøpe seg et legendeaktig utseende, noe i retning dette … Da… Da hadde ikke vi gjort shoppingen vår på Carlings på Arkaden lenger for å si det sånn.

Norge trenger flere av han her, ass.

(Skjermdump: Pa.no)

4. Gjør denne vrange dame om til mange damer

Vi kan simpelthen ikke få nok av passiv-aggressive globetrottere. Gi oss fler! Klon denne krabaten og send én til alle land i verden. Det har hun fortjent.


(Skjermdump: Dagsavisen.no)

LES OGSÅ: Vi besvarer ubesvarte tråder på Kvinneguiden

5. Ravi

På dette tidspunktet gir vi egentlig litt faen. Bare klon Ravi. Vi bryr oss ikke. Gi oss en hær av rødhårede rappkjeftede rabbagaster. Whatever. Vi gir så jævlig faen nå.

(Skjermdump: Ostlendingen.no)