Kjetil Rolness «vrikker» julen inn: – Er det noen slemme pikebarn her?

En mann i 50-åra titter på journalistblokka og spør smånervøst: – Det er ikke en sånn Me too-sak, vel? Det er «damene» som har bestemt hvor turen går i kveld, kan han og kompisen fortelle, og peker på «det gamle røklet» bak seg. Foran scenen venter en damegjeng i førtiåra, alle med røde, fluffy reinsdyrhorn på hodet og GT-glass i hendene. Etter et ganske intetsigende warm up-nummer fra to av koristene, som ligner veldig på hverandre utelukkende fordi de har lik panneluggfrisyre (tenk Stine Buer fra Reser), er det tid for Penthouse Playboys’ tradisjonsrike julekonsert. Det starter overraskende nørd: Kjetil […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.