LUKE 9: HRS’ idiotiske Dag Solstad-video

NATT&DAG gir deg en norsk YouTube-skatt hver dag fram mot jul.

b
a

Hva er det HRS har funnet på NÅ da?

Vi skal tilbake til 2008-versjonen av den fortsatt statsfinansierte (!!) organisasjonen. Human Rights Service var nok redde for muslimer da som nå, men istedenfor å ta bilder av random kvinner i hijab som venter på bussen dro de heller og plaget Dag Solstad på Litteraturhuset.

LUKE 8: Wilhelm Tyskeberget

Solstads foredrag om ytringsfrihet var ikke kontroversielt i seg selv, men fikk et oppslag i Dagbladet da leder for Litteraturhuset, Aslak Sira Myhre, og Solstad hadde forskjellige oppfatninger av kameratillatelsene. Solstad er tydelig på sitt standpunkt når han får vite hvor «journalisten» er fra:

«At hvem da? Nei, det vil jeg ikke ha. De vil jeg ikke ha. Nei, nei, jeg vil ikke ha noe med den -. Jeg kan ikke fordra det der. Det er det mest -.»

Kameramannen var Christofer Owe, som i 2006 var aktuell med dokumentaren «Naive Norge». Filmen tok for seg problematikken rundt integrering i Holmlia, og fikk nokså dårlig mottagelse av «mainstream» media.