LUKE 8: Wilhelm Tyskeberget

Fra beskrivelsen av videoen: «Historien om den 82-år gamle mannen fra Finnskogen som på mirakuløst vis overlevde to kalde netter liggende i et myrhull. Hardhausen overlevde ved å spise gjørme og drikke myrvann. Heldigvis hadde han snus i esken.» LUKE 7: Moped Memes’ burning scooter video! Det var selveste Raymond Teigen Hauger fra Beglomeg og hans venn Ole-Tommy som fant klippet av Norges mest elskede IRL Flåklypa-karakter på Finnskogen Jakt-og Strengelag sine hjemmesider, sommeren 2006. – Vet ikke hva mer det er å fortelle, sier Hauger til NATT&DAG. Raymond Teigen Hauger Smil & Gift møter Beglomeg-Raymond

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X