LUKE 4: byråkraten ved Kongsberg Bibliotek

Hvordan få inn mer penger til kommunen? Hvordan vise at et bibliotek er med i tiden? Lage en video med barn som leker med robot-Lego, selvfølgelig. «Biblioteket er en oase, og det er ikke så mange igjen av dem i samfunnet. Og nettopp det er det jeg liker aller best med biblioteket.» La oss først gjøre én ting klart: bibliotek er dritbra. Biblioteket ER en oase. Man blir glad av å se hvor stor lidenskap den bamsete bibliotekaren har for jobben sin. LUKE 3: Engler i Drammen Men byråkraten som lurer seg inn i neste del av videoen har imidlertid […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X