Jesusvenner gir deg tilbake troen på deg selv

Slapp av. Ro deg ned. Herregud. Hvis du er blant de som feirer jul, blir det masse greier i kveld. Mat, drikke, gaver, drittunger, onkler, tanter, kaffe, avec. Mye fint og en del stress. Men akkurat nå kan du vel spandere noen minutter på det julen egentlig handler om, og vennene hans? Vi snakker om Jesus Kristus Frelseren, og det geniale, norske bandet Jesus Venner. Du har kanskje før sett virale hits som «Alf og Gina Gledens olje.mp4», «glede,glede,glede strømmer innenifra hq.avi» og Håp og framtid har Herren for oss? Artige de. Men dypere i jesusvenner-kanalen finnes det en låt som er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X