LUKE 16: Aksel Hennies manager i statene

Du vet når du har en manager i statene og får en instant trang til å imitere ham? LUKE 15: Dan Børge brekker seg Aksel Hennie har de siste årene blitt så vant til "The LA Life Style" at han ikke lenger vet hva janteloven er. Norge er rett og slett ikke stort nok lenger. Og det må jo være lov, det :)

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X