Latter-sjefen: – Kan ikke håndtere personalsaker basert på ubekreftede rykter

En mannlig komiker i 40-årene anklages i en NATT&DAG-sak for overgrep og systematisk, seksuell trakassering. Komikeren er tilknyttet bookingbyrået Stand Up Norge, som også forvalter humorscenen Latter på Aker Brygge. Det er også Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik, som står frem med opplevelser av seksuell trakassering. Flere komikere som NATT&DAG har snakket med, kritiserer Stand Up Norges håndtering av gjentatte varsler og rykter rundt den mannlige komikeren. Elina Krantz, daglig leder i bookingbyrået Stand Up Norge, forteller at opplysningene i saken er ny informasjon for henne. Hun gir en generell uttalelse per e-post: – Vi har null toleranse for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X