Latter-sjefen: – Kan ikke håndtere personalsaker basert på ubekreftede rykter

En mannlig komiker i 40-årene anklages i en NATT&DAG-sak for overgrep og systematisk, seksuell trakassering. Komikeren er tilknyttet bookingbyrået Stand Up Norge, som også forvalter humorscenen Latter på Aker Brygge. Det er også Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik, som står frem med opplevelser av seksuell trakassering. Flere komikere som NATT&DAG har snakket med, kritiserer Stand Up Norges håndtering av gjentatte varsler og rykter rundt den mannlige komikeren. Elina Krantz, daglig leder i bookingbyrået Stand Up Norge, forteller at opplysningene i saken er ny informasjon for henne. Hun gir en generell uttalelse per e-post: – Vi har null toleranse for […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.