Komikere: – Vanskelig å varsle om seksuell trakassering

Forrige fredag skrev vi at en kjent norsk komiker i 40-årene anklages for overgrep og systematisk, seksuell trakassering gjennom mange år i bransjen. I etterkant av saken har seksuell trakassering vært et mye omtalt tema i humorbransjen. Stand Up Norge, bookingbyrået som forvalter scenen Latter og flere av landets største standup-komikere, har avsluttet samarbeidet med mannen. Nå etterlyser flere komikere en debatt om hvilke tiltak bransjen kan ta, for å gjøre det enklere å varsle om, og reagere på, seksuell trakassering.  Standup-komiker Sofie Frøysaa mener det bør etableres noen klare retningslinjer for hvordan slike saker skal håndteres i humorbransjen. Selv […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.