Komikere: – Vanskelig å varsle om seksuell trakassering

Forrige fredag skrev vi at en kjent norsk komiker i 40-årene anklages for overgrep og systematisk, seksuell trakassering gjennom mange år i bransjen. I etterkant av saken har seksuell trakassering vært et mye omtalt tema i humorbransjen. Stand Up Norge, bookingbyrået som forvalter scenen Latter og flere av landets største standup-komikere, har avsluttet samarbeidet med mannen. Nå etterlyser flere komikere en debatt om hvilke tiltak bransjen kan ta, for å gjøre det enklere å varsle om, og reagere på, seksuell trakassering.  Standup-komiker Sofie Frøysaa mener det bør etableres noen klare retningslinjer for hvordan slike saker skal håndteres i humorbransjen. Selv […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X