Screenshot fra spillet Hair Nah av Momo Pixel, 2017

Woke AF: Dette spillet handler om å slåss mot hvitinger som prøver å ta på håret ditt

Empati er vanskelige greier. Tydeligvis. Vi mennesker er sosiale vesener – og det har vi vært i sånn 70 tusen år eller noe sånt, ifølge han HF-studerende fyren i kollektivet som har lest Yuval Noah Hararis «Sapiens» og «Homo Deus». Likevel har vi ikke klart å få på plass noen helt innlysende grunnleggende sosiale kjøreregler. For eksempel Ikke plag andre med uønsket seksuell oppmerksomhet. Ikke like alvorlig, men likefullt plagsomt, er det at andre tar på håret ditt i tide og utide bare fordi de føler for det. Og som i så mange andre sammenhenger er det kvinner, og spesielt mørkhudede kvinner, som kommer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X