Screenshot fra spillet Hair Nah av Momo Pixel, 2017

Woke AF: Dette spillet handler om å slåss mot hvitinger som prøver å ta på håret ditt

Empati er vanskelige greier. Tydeligvis. Vi mennesker er sosiale vesener – og det har vi vært i sånn 70 tusen år eller noe sånt, ifølge han HF-studerende fyren i kollektivet som har lest Yuval Noah Hararis «Sapiens» og «Homo Deus». Likevel har vi ikke klart å få på plass noen helt innlysende grunnleggende sosiale kjøreregler. For eksempel Ikke plag andre med uønsket seksuell oppmerksomhet. Ikke like alvorlig, men likefullt plagsomt, er det at andre tar på håret ditt i tide og utide bare fordi de føler for det. Og som i så mange andre sammenhenger er det kvinner, og spesielt mørkhudede kvinner, som kommer […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.