Her er de nominerte til Årets verste stemme!

Prisen for Årets verste stemme gis til en person eller gruppe som i kraft av sin deltagelse har senket nivået på norsk offentlig debatt. Det gjelder alle årets tre nominerte, som er håndplukket av NATT&DAGs redaksjon. De er alle vinnere! Stem på Årets verste stemme her! Du kan lese mer om de nominerte i alle kategorier i desemberutgaven av NATT&DAG, som kom ut 8. desember. Prisutdelingen skjer på Årets beste-festen på Sentrum Scene 3. februar. Hold av datoen! De nominerte til Årets verste stemme er: Helge Lurås/Resett.no   Da en av landets fremste sjarlataner bestemte seg for å starte Øystein Stray Spetalen-finansiert […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.