Fiendtlig arkitektur har nådd dyrelivet – rike briter kler trær i pigger for å redde bilene sine

– Benker med armlener på midten er det klassiske eksemplet på ekskluderende arkitektur som er ment for å luke ut fattige og hjemløse fra offentlige steder, sa Fredrik Edin til NRK i 2015, etter at han hadde skrevet mastergrad om fenomenet «fiendtlig arkitektur». Nå ser det ut til at trenden har nådd trærne. Pengesterke innbyggere i grevskapet Bristol er møkk lei, og har ifølge Independent satt opp «anti bird-spikes» for å holde fuglene borte og bilene rene. Piggene, som ligner pigger man kan se på for eksempel t-banestasjoner i Oslo – skal fungere som et forebyggende tiltak mot at fugler parkerer […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.