Quiz: Hvor godt har du egentlig fulgt med i år? Et spørsmål fra hver måned i 2017!

Quizmaster Andreas Dahls tre første ord var «Donau», «Mekong» og «Kangchenjunga», og allerede som tolvåring var han med i det danske quiz-mesterskapet «Spørreleg på Skagen», hvor han tok en knepen sisteplass. Til daglig skaper han quizer i et laboratorium under ruinene av trafikkmaskinen Bispelokket. Han har ikke sett dagens lys på fem år.  Det er 12 spørsmål. Like mange som det er måneder, tjukken! 1) Den tyrkiske slakteren Nusret Gökçe tar over internett med sine elegante håndbevegelser i januar. Hva er kallenavnet hans? 2) Nintendo Switch lanseres i februar! (Vel den lanseres 1 mars, men det var sikkert som sto i kø […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X