Quiz: Hvor godt har du egentlig fulgt med i år? Et spørsmål fra hver måned i 2017!

Quizmaster Andreas Dahls tre første ord var «Donau», «Mekong» og «Kangchenjunga», og allerede som tolvåring var han med i det danske quiz-mesterskapet «Spørreleg på Skagen», hvor han tok en knepen sisteplass. Til daglig skaper han quizer i et laboratorium under ruinene av trafikkmaskinen Bispelokket. Han har ikke sett dagens lys på fem år.  Det er 12 spørsmål. Like mange som det er måneder, tjukken! 1) Den tyrkiske slakteren Nusret Gökçe tar over internett med sine elegante håndbevegelser i januar. Hva er kallenavnet hans? 2) Nintendo Switch lanseres i februar! (Vel den lanseres 1 mars, men det var sikkert som sto i kø […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.