Slik kan DU tjene penger til pensjonen din, din bortskjemte drittunge!

Kjært barn har mange navn: «riksdaler», «galleoner», «gærninger», «penger». Men hvordan hoste opp nok til leie, primærbehov og Haribos julekalender? Og hva med fremtiden, så mørk den ser ut for deg som (ifølge lesertallsanalyser) sannsynligvis er født på 80-, 90- eller 00-tallet? Blir jo ikke noe pensjon igjen til deg vettu, din verdiløse dritt! ???? Les også: Deg vs. foreldrene dine – hvem har EGENTLIG hatt det lettest? En mye omtalt New York-basert gangsta førte en gang i pennen: «Get rich or die tryin». Her er 10 måter å tjene til livets opphold på: PLUKK OPP PENGER PÅ BAKKEN Bakken ass, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X