Politihuset Oslo

Tidligere NATT&DAG-ansatt siktet for flere voldtekter

Politiet etterforsker en mann i 40-årene for seksuelle overgrep mot en rekke yngre kvinner. Mannen har vært under etterforskning i to år. Det var VG som først omtalte siktelsen mot mannen, som de omtaler som kulturtopp. Den siktede har hatt jobber og verv i kultur- og utelivet. For flere år siden, og i en lengre periode, var han også ansatt i NATT&DAG. NATT&DAG har snakket med flere av kvinnene som er eller har vært involvert i politietterforskningen, også noen som har valgt å ikke anmelde forholdene. Sakene strekker seg over tid og de fleste av dem skal ha skjedd for flere år […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X