Mobil-lignende gjenstand mot mobilavhengighet, Klemens Schillinger, 2017
Foto: Leonhard Hilzensauer

Mobilavhengig? Noen har laget en mobil-lignende gjenstand du kan bli avhengig av i stedet

– Hvor mye jeg skulle hatt for å gå uten telefonen i en uke? Øh ... Det er MYE da! Dette er noe de fleste har sagt, ja, nærmest erklært etter å ha drukket tre, kanskje fire, øl sammen med gode venner. Vi moderne mennesker, eller kanskje rettere sagt: soon-to-be transhumanistiske skapninger ELSKER å være avhengige av mobilen. – Ti tusen kroner? – Kanskje. Eller. Ti tusen? OK, Da hadde jeg gjort det lett, ass. LES OGSÅ: Kan mennesket styre sin egen evolusjon?  Men de fleste av oss har ikke venner som strør om seg med tusenlapper, selv etter å ha svelget unna hele TRE iskalde […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X