Mobil-lignende gjenstand mot mobilavhengighet, Klemens Schillinger, 2017
Foto: Leonhard Hilzensauer

Mobilavhengig? Noen har laget en mobil-lignende gjenstand du kan bli avhengig av i stedet

– Hvor mye jeg skulle hatt for å gå uten telefonen i en uke? Øh … Det er MYE da! Dette er noe de fleste har sagt, ja, nærmest erklært etter å ha drukket tre, kanskje fire, øl sammen med gode venner. Vi moderne mennesker, eller kanskje rettere sagt: soon-to-be transhumanistiske skapninger ELSKER å være avhengige av mobilen. – Ti tusen kroner? – Kanskje. Eller. Ti tusen? OK, Da hadde jeg gjort det lett, ass. LES OGSÅ: Kan mennesket styre sin egen evolusjon?  Men de fleste av oss har ikke venner som strør om seg med tusenlapper, selv etter å ha svelget unna hele TRE iskalde […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.