(Skjermdump: Norges Idrettsforbunds pressemelding)

Norges Idrettsforbund kaster seg på #metoo med veldig rar pressemelding

Etter at #metoo-kampanjen tok av i oktober har seksuell trakassering og overgrep blitt et tema i de fleste bransjer. Det har imidlertid vært stille fra idretten. Helt til nå. «Norsk idrett tar seksuell trakassering og overgrep på alvor. Vi vet også at dette er et tema som må løftes opp for å bli tatt på alvor. Allerede i år 2000 vedtok Idrettsstyret egne retningslinjer mot trakassering og overgrep for hele norsk idrett.», det sier leder i Norges Idrettsforbund, Tom Tvedt i en pressemelding som ble sendt ut via NTB tidligere i ettermiddag. En pressemelding som forøvrig er litt ...rar? Ingen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X