(Skjermdump: Norges Idrettsforbunds pressemelding)

Norges Idrettsforbund kaster seg på #metoo med veldig rar pressemelding

Etter at #metoo-kampanjen tok av i oktober har seksuell trakassering og overgrep blitt et tema i de fleste bransjer. Det har imidlertid vært stille fra idretten. Helt til nå. «Norsk idrett tar seksuell trakassering og overgrep på alvor. Vi vet også at dette er et tema som må løftes opp for å bli tatt på alvor. Allerede i år 2000 vedtok Idrettsstyret egne retningslinjer mot trakassering og overgrep for hele norsk idrett.», det sier leder i Norges Idrettsforbund, Tom Tvedt i en pressemelding som ble sendt ut via NTB tidligere i ettermiddag. En pressemelding som forøvrig er litt …rar? Ingen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.