Har du ennå penger igjen etter fredagen? Her er 10 gode Black Friday-tilbud fra Finn.no

Nordmenn brukte på fredag 3,6 MILLIARDER KRONER på alskens DRITT. Black friday-marerittet er heldigvis over for i år, men dersom du ikke synes du fikk brukt nok penger har vi noen miljøbevisste second hand-tips fra finn.no som fortsatt er på tilbud. Les: Vi var på Oslo City da startskuddet gikk for årets Black Friday Møbler som passer perfekt som pynt ved siden av skjenken i inngangspartiet på herskapshuset du har på Eidsvoll. I tillegg nedsatt pris fordi varene er off season nå etter halloween!   Jon Almaas-stemme: Det er NÅ du må kjøpe ski til barna! :p   Krav om henting? […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X