Har du ennå penger igjen etter fredagen? Her er 10 gode Black Friday-tilbud fra Finn.no

Nordmenn brukte på fredag 3,6 MILLIARDER KRONER på alskens DRITT. Black friday-marerittet er heldigvis over for i år, men dersom du ikke synes du fikk brukt nok penger har vi noen miljøbevisste second hand-tips fra finn.no som fortsatt er på tilbud. Les: Vi var på Oslo City da startskuddet gikk for årets Black Friday Møbler som passer perfekt som pynt ved siden av skjenken i inngangspartiet på herskapshuset du har på Eidsvoll. I tillegg nedsatt pris fordi varene er off season nå etter halloween!   Jon Almaas-stemme: Det er NÅ du må kjøpe ski til barna! :p   Krav om henting? […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.