Har du ennå penger igjen etter fredagen? Her er 10 gode Black Friday-tilbud fra Finn.no

Fiskemedisin og billettbod!

b
a

Nordmenn brukte på fredag 3,6 MILLIARDER KRONER på alskens DRITT. Black friday-marerittet er heldigvis over for i år, men dersom du ikke synes du fikk brukt nok penger har vi noen miljøbevisste second hand-tips fra finn.no som fortsatt er på tilbud.

Les: Vi var på Oslo City da startskuddet gikk for årets Black Friday


Møbler som passer perfekt som pynt ved siden av skjenken i inngangspartiet på herskapshuset du har på Eidsvoll. I tillegg nedsatt pris fordi varene er off season nå etter halloween!

 Jon Almaas-stemme: Det er NÅ du må kjøpe ski til barna! :p

 Krav om henting? Jeg foretrekker alltid kaffehandelen min med litt rare gjerrigknarker fra internett. Kjøreturen til Grimstad kommer som en bonus. Får hørt meg opp på Aftenpodden og de andre amerikanske podcastene om den ekstreme venstrebølgen som preger ytringsfrihetsdebatten på amerikanske universiteter.

 


Det er ikke bare på land det er helsprø tilbudsdager :)

 


I grevens tid. Fisken jeg kjøpte på tilbud har nemlig pådratt seg en alvorlig sesongbasert sykdom… Shoppaholism :P

 


Ok, så du står der da. Med en milliard pakker pølser fordi de kostet 10 kr stykket i 50%-kurven på Kiwi… Hvordan skal du bli kvitt dem? Kjøp denne boden og skap din personlige hjørnesteinsbedrift, selvsagt. Kan også brukes til billettsalg for kommende arrangementer i din egen stue.

 


Hvis du har en svært liten pappa kan denne passe for deg, som gave til farsdagen. Tegn på at faren din er veldig liten: det står svært små sko i gangen, han har veldig lys stemme og du må hjelpe ham med å rekke opp til toalettet.

 


Perfekt for liberalisten! Hvorfor skal du betale hauger med hellige grunker for å leie en pedalbåt på stranden eller i dyreparken som går rett i statskassa når du bare kan ha med deg din egen? Den har plass til både deg og vennen du snart har planer om å få.

 


What it says on the box. Black friday-tilbud på alpakkaer.

 


Passer for deg som er materialansvarlig for en kirke og hadde planer om å kjøpe et nytt orgel.