Alle HATER det nye Star Wars-spillet

EAs nye Star Wars Battlefront II har nettopp kommet ut på PC, PS4 og Xbox One, og mottar generelt greie kritikker. Men noe ved spillet gir en bismak: det vil ta 4528 timer, eller koste deg 17.000 kr å låse opp alt innholdet i spillet. Spillselskapet forklarer saken i en Reddit-kommentar, som nå står som historiens mest mislikte Reddit-post med hele 680.000 downvotes. En av spillselskapets utviklere har også mottatt flerfoldige drapstrusler de siste dagene. Battlefront II inneholder nemlig «loot boxes», en form for virtuelle overraskelsespakker, som du låser opp ved å veksle inn en gitt sum in-game valuta. Valutaen kan du tjene inn […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X