statsbudsjettet

9 screenshots fra VG.no som viser hvor CHILL det er å bo i et land som skal bruke 231,1 milliarder av oljeinntektene

Shit, vi har MYE penger i Norge! Torsdag ble statsbudsjettet lagt frem, og det er overveldende hvor mye vi faktisk har å rutte med. Se bare: – Regjeringen foreslår nye skattelettelser på i alt tre milliarder kroner. – Kommunesektoren får 3,8 milliarder kroner mer. – Regjeringen vil bruke 231,1 milliarder kroner av oljeinntektene.  231, 1 milliarder, altså. Hvor sweeeeet er det egentlig mulig å ha det? Hvor BRA er det mulig for et land å være? N&Ds økonomi- og misantropi-journalister gjorde et raskt sveip nedover fronten av Norges største tabloidavis VG.no og fant noen screenshots som kan fungere som dagsaktuelle tidskapsler. God pengedagen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.