statsbudsjettet

9 screenshots fra VG.no som viser hvor CHILL det er å bo i et land som skal bruke 231,1 milliarder av oljeinntektene

Shit, vi har MYE penger i Norge! Torsdag ble statsbudsjettet lagt frem, og det er overveldende hvor mye vi faktisk har å rutte med. Se bare: – Regjeringen foreslår nye skattelettelser på i alt tre milliarder kroner. – Kommunesektoren får 3,8 milliarder kroner mer. – Regjeringen vil bruke 231,1 milliarder kroner av oljeinntektene.  231, 1 milliarder, altså. Hvor sweeeeet er det egentlig mulig å ha det? Hvor BRA er det mulig for et land å være? N&Ds økonomi- og misantropi-journalister gjorde et raskt sveip nedover fronten av Norges største tabloidavis VG.no og fant noen screenshots som kan fungere som dagsaktuelle tidskapsler. God pengedagen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X