Oslo World: Banebrytende calypso, relativt forståelig tango og en alvorsprat med Carl Berner (ja, HAN Carl Berner)

Oslo World, tidligere kjent som Oslo World Music Festival, starter i dag (tirsdag). For å bedre kunne navigere i det helsikes omfattende programmet tok vi en prat med NATT&DAG og Nasjonen-legenden Filip Roshauw (som nå jobber for Oslo World). Hei Filip! Hvis jeg sier Oslo World, hva sier du da? – Da sier jeg at det skjer nå! Oslo World starter på tirsdag, skjer bortimot overalt i byen og jeg er sikker på at det finnes fantastiske konsertopplevelser for absolutt alle musikkinteresserte i løpet av denne uka. Tema for årets festival er «Avantgarde - i periferien». Hva betyr det? – Slik […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X