Oslo World: Banebrytende calypso, relativt forståelig tango og en alvorsprat med Carl Berner (ja, HAN Carl Berner)

Oslo World, tidligere kjent som Oslo World Music Festival, starter i dag (tirsdag). For å bedre kunne navigere i det helsikes omfattende programmet tok vi en prat med NATT&DAG og Nasjonen-legenden Filip Roshauw (som nå jobber for Oslo World). Hei Filip! Hvis jeg sier Oslo World, hva sier du da? – Da sier jeg at det skjer nå! Oslo World starter på tirsdag, skjer bortimot overalt i byen og jeg er sikker på at det finnes fantastiske konsertopplevelser for absolutt alle musikkinteresserte i løpet av denne uka. Tema for årets festival er «Avantgarde - i periferien». Hva betyr det? – Slik […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.