n1b

Tegneseriekollektivet N1b er på vei til verdensherredømme

Narves1biblioteket (N1b) gjør en stor figur på tegneseriefestivaler både inn- og utenlands. De setter opp hjemmelagde kiosker og pynter den pent med hjemmelagde papp-machefigurer og serverer gratis kaffe til forbipasserende på markedsområdene. De har bøttevis med selvlagde tegneserier og fanziner, ved siden av å distribuere andres. Deres mest kjente utgivelse er kanskje Mennesker Med Håp For Fremtiden. En slags antologi som smelter sammen en rekke kunstformer med hovedfokus på tegneserier. I fjor arrangerte N1b Hypermarked i Oslo hvor de fylte et galleri i Oslo til randen med fanziner, trykk og tegneserier. Det kan virke som om N1b med sine mange […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.