n1b

Tegneseriekollektivet N1b er på vei til verdensherredømme

Narves1biblioteket (N1b) gjør en stor figur på tegneseriefestivaler både inn- og utenlands. De setter opp hjemmelagde kiosker og pynter den pent med hjemmelagde papp-machefigurer og serverer gratis kaffe til forbipasserende på markedsområdene. De har bøttevis med selvlagde tegneserier og fanziner, ved siden av å distribuere andres. Deres mest kjente utgivelse er kanskje Mennesker Med Håp For Fremtiden. En slags antologi som smelter sammen en rekke kunstformer med hovedfokus på tegneserier. I fjor arrangerte N1b Hypermarked i Oslo hvor de fylte et galleri i Oslo til randen med fanziner, trykk og tegneserier. Det kan virke som om N1b med sine mange […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X