– I dagens overflod av valgmuligheter behandles mulige sexpartere som varer

På lørdag går igjen Norsk Sakprosafestival av stabelen på Litteraturhuset. Hvor like er vi dyrene, biologisk? Hvordan skal demokratiet overleve på Internett? Hvordan forholder man seg til sexpartnere i 2017? Disse spørsmålene drøftes i paneldebatter, samtaler, intervjuer og foredrag. Årets temaer dreier seg om klimakrisen og den store bølgen av miljølitteratur, artsjåvinisme, demokrati i cyberpropagandaens tidsalder, seksuell frigjøring, selvrealiseringstyranniet, fake news og ikke minst sakprosasjangeren sjæl. Kort sagt masse tenke-snadder hele dagen. Les også: ÅRETS BESTE LITTERATUR: Fuktig skildring av tenårene, vendt utover Kjartan Fløgstad, Inger Merete Hobbelstad, Anders Heger, Åsne Seierstad og andre faste litteraturhus-headlinere kommer, samt utenlandske skribenter som Evgeny […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.