– I dagens overflod av valgmuligheter behandles mulige sexpartere som varer

På lørdag går igjen Norsk Sakprosafestival av stabelen på Litteraturhuset. Hvor like er vi dyrene, biologisk? Hvordan skal demokratiet overleve på Internett? Hvordan forholder man seg til sexpartnere i 2017? Disse spørsmålene drøftes i paneldebatter, samtaler, intervjuer og foredrag. Årets temaer dreier seg om klimakrisen og den store bølgen av miljølitteratur, artsjåvinisme, demokrati i cyberpropagandaens tidsalder, seksuell frigjøring, selvrealiseringstyranniet, fake news og ikke minst sakprosasjangeren sjæl. Kort sagt masse tenke-snadder hele dagen. Les også: ÅRETS BESTE LITTERATUR: Fuktig skildring av tenårene, vendt utover Kjartan Fløgstad, Inger Merete Hobbelstad, Anders Heger, Åsne Seierstad og andre faste litteraturhus-headlinere kommer, samt utenlandske skribenter som Evgeny […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X