Guide: Har du valgt feil studie?

De fleste har kommet godt i gang med studiene sine. Men noen har også begynt å bli litt usikre på om de faktisk har valgt riktig. Omtrent fire av ti studenter fullfører ikke studiene de har startet på. Men hvordan kan du vite om du har valgt feil studie eller om du bare er blitt forgiftet av Gabriel, en mann som ofte forgifter folk som akkurat har startet på studiene?  Her er en guide til akkurat det. Symptom: Du kaster opp en lilla væske som åpner en portal til år 1651 og en gammel trollmann stikker hodet opp av hullet og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X